Vertalingen

Ik verzorg met veel plezier al uw vertalingen uit het Engels, Frans en Spaans naar het Nederlands. Ook voor vertalingen vanuit het Nederlands naar bovengenoemde talen kunt u bij mij terecht. In dat geval werk ik samen met ervaren natives die elk hun eigen specialiteiten hebben. Onderstaande domeinen zijn mijn specialiteiten:

  • Commerciële vertalingen: brochures, webteksten, nieuwsbrieven… kortom, voor al uw teksten met een commercieel kantje, kunt u bij mij terecht. Ik zorg ervoor dat uw boodschap even aanstekelijk overkomt in de andere taal als in de oorspronkelijke tekst.
  • HR-gerelateerde vertalingen: u wenst een vertaling van een functieomschrijving, een aanwervingspagina, een onthaalbrochure, interne opleidingsdocumenten, e-learningmodules? Bij mij kunt u terecht voor een getrouwe vertaling die even vloeiend leest als het origineel.
  • Management & coaching: management en coaching zijn onderwerpen die een speciaal favorietenplaatsje bekleden in mijn professioneel universum. Zowel vanuit mijn professionele verleden als uit persoonlijke interesse heb ik al veel kennis opgedaan over deze onderwerpen. Vertaalopdrachten binnen deze thema’s neem ik dan ook met veel plezier aan.
  • Beëdigde vertalingen: u kunt bij mij terecht voor de vertaling van diploma’s, notariële akten, juridische en andere officiële documenten. Beëdigde vertalingen kunt u aanvragen in beide richtingen dus naast vertaling naar het Nederlands, help ik u ook met vertalingen van het Nederlands naar het Frans, Engels of Spaans.
  • Engineering & Tech: wetenschappelijke handboeken of artikels, lastenboeken voor openbare aanbestedingen, teksten over energieopwekking en –beheer,… veel vertalers hebben er een broertje aan dood, maar ik neem met veel plezier de uitdaging van dergelijk tekstmateriaal aan. Mijn wetenschappelijke achtergrond en technisch inzicht komen mij hierbij goed van pas.

Wenst u alleen maar de beste vertaalkwaliteit?


Dorp 13A 9810 Nazareth
ruth@proscription.be
T +32 474 92 70 07

Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x