Copywriting

Copywriting is zoveel als verkopen op papier. In tegenstelling tot een verkoper, vertegenwoordiger, accountmanager… heeft de copywriter echter geen rechstreeks contact met de klant die hij aanspreekt. Het vergt dus een stevige dosis kennis van zaken en een goede inschatting van wat de klant boeit. Bovendien moeten al die zaken dan ook nog eens in een pakkende tekst gegoten worden. Houd al die zaken in gedachten en u weet meteen dat het niet iedereen gegeven is om een dergelijke opdracht tot een goed einde te brengen. Vertrouw daarom op een professional die de finesses van vlekkeloos taalgebruik kan omzetten in commercieel goed scorend tekstmateriaal. Ik maak van elk van uw bedrijfstekstenmet veel plezier een stukje bedrijfsreclame.

Welke types teksten schud ik zoal uit mijn mouw?

Webteksten: webteksten moeten niet alleen goed geschreven zijn, ze moeten ook de essentie van de zaak op een kernachtige, hapklare manier weergeven. Wie bovendien webtekst zegt, zegt SEO. Bij goede webteksten komt dus nogal wat kijken! Breek er zelf uw hoofd niet over maar vertrouw op een professional die thuis is in de materie.

HR-teksten: HR-departementen moeten nogal wat tekstmateriaal produceren. Vacatureteksten, een aangepast arbeidsreglement, interne opleidingsbrochures, cursusteksten voor die opleidingen… de lijst lijkt eindeloos. Maak het uzelf een stukje makkelijker en laat het tekstwerk over aan een copywriter met kennis van zaken.

Publireportages: een bedrijf dat zijn producten goed in beeld wilt brengen, beperkt zich niet tot een functionele omschrijving. Beleving is vandaag de dag het codewoord in consumentenland. Als professionele storyteller leid ik uw toekomstige klanten binnen in het universum van uw aanbod.

Magazineteksten: heel wat bedrijven verspreiden op gezette tijden een magazine of nieuwsbrief onder hun personeel om iedereen op de hoogte te houden van wat er leeft binnen het bedrijf. Wilt u ook de banden aanhalen met uw personeel via een sprankelende en motiverende interne communicatie? Dan bent u bij mij aan het juiste adres!

Ten slotte ben ik uiteraard ook niet vies van andere onderwerpen. Ik spit maar al te graag een nieuw kennisdomein uit om u een tekst van topniveau te leveren.

Wilt ook u scoren met teksten op topniveau?

Dorp 13A 9810 Nazareth
ruth@proscription.be
T +32 474 92 70 07

Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x