Copywriting

Copywriting

Copywriting is zoveel als verkopen op papier. In tegenstelling tot een verkoper, vertegenwoordiger, accountmanager… heeft de copywriter echter geen rechstreeks contact met de klant die hij aanspreekt. Het vergt dus een stevige dosis kennis van zaken en een goede inschatting van wat de klant boeit. Bovendien moeten al die zaken dan ook nog eens in een pakkende tekst gegoten worden.

Houd bovenstaande in gedachten en u weet meteen dat het niet iedereen gegeven is om een dergelijke opdracht tot een goed einde te brengen. Vertrouw daarom op een professional die de finesses van vlekkeloos taalgebruik kan omzetten in commercieel goedscorend tekstmateriaal.

Als copywriter ben ik gespecialiseerd in HR en commerciële bedrijfscommunicatie.
Webcontent, brochureteksten, offertes... ik maak van uw bedrijfsteksten met veel plezier een stukje bedrijfsreclame. Meer nood aan een white paper over burn out of sociale wetgeving? U vraagt, wij draaien!

En uiteraard ben ik ook niet vies van andere onderwerpen. Ik spit maar al te graag een nieuw kennisdomein uit om u een tekst op niveau te leveren.

Dorp 13A 9810 Nazareth
ruth@proscription.be
T +32 474 92 70 07

Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x